TAO YOGA

tao yoga
tao yoga

Het taoïstisch esoterische yogasysteem omvat een schat aan kennis over subtiele energiepatronen in het lichaam en over methoden waarop je deze energie kunt aanwenden voor bevordering en herstel van je lichamelijk, emotioneel en mentaal welbevinden.
Als Instructor van het WUHTIF, (Worldwide Universal Healing Tao Instructor Faculty) heb ik me al meer dan 15 jaar verdiept in de informatie verstrekt door Grandmaster Mantak Chia.
Hij heeft het systeem ontwikkeld dat als 'Universal Healing Tao' bekend staat.
In de meeste Taoïstische boeken kan je lezen over en kennismaken met de filosofie en onderwerpen als de taoïstische seksuele yoga en de interne alchemie. Mantak Chia schrijft en leert echter hoe je het moet doen.

Basisgegeven van de Tao Yoga is de vermeerdering van de eigen levensenergie of chi, wat bereikt kan worden door eenvoudige technieken en door lichaamsoefeningen te doen. Deze levensenergie wordt omgezet in levenskracht, wat zich weerspiegelt in gezondheid, een evenwichtig gevoelsleven en creatieve en spirituele expressiviteit.

Ik heb van heel wat krachtige oefeningen een samenhangend geheel gemaakt. Deze vrij praktisch oefeningen en technieken vind je terug in de volgende lessenreeksen, voor iedereen toegankelijk!

Ikzelf heb eerder besloten om bepaalde activiteiten niet direct nog te programmeren.
Ik mocht in het voorjaar van 2014 deze signalen opgevangen.
Wat ben ik blij dat ik er gehoor aan heb gegeven.
Wat is wel voorzien...

Ga naar de startpagina en kijk wat op de kalender is voorzien!

 

 

Mantak Chia & Guido Demeestere

Yoga Chi kung Meditatie Taoïstische Alchemie Primordial Chi Kung mannengroep relaties